Reconditionare

UPE - Romania ofera re-conditionarea si re-innoirea diferitelor tipuri de echipamente inclusiv a celor cu capacitati mai mari de 8000l, care nu implica emailarea vasului. Capacitatea de emailare este limitata pentru vase la 8000l iar pentru rezervoare la 10000l dar, nu este limitata si in cazul accesoriilor, care pot fi re-emailate ca parte a serviciului de re-conditionare a sistemelor de agitare.

Exista o cerinta importanta de re-conditionare a diverselor tipuri de reactoare emailate, din inox sau a altor tipuri de echipamente.

UPE-Romania in procesul de reconditionare a unui echipament ofera demontarea sistemului de actionare-agitare, verificarea si/sau inlocuirea etansarii mecanice, emailarea partilor componente ( agitator, spargator valuri, placa adaptoare, inele de protectie, etc.) înlocuirea garniturilor, fixarea capacelor şi a clemelor de inchidere ,montajul sistemului inapoi pe vas, testarea etanseitatii si a functionari sistemului, ambalarea si pregatirea pentru livrare.

Procesul de re-conditionare poate cuprinde si evaluarea tehnica a vasului sub presiune atunci cand acesta nu are documentatia de fabricare si placa de timbru atasata.
Se poate reface calculul de rezistenta constructiva a vasului in conformitate cu codul de constructie cerut de client si se pot re-stabili parametrii maxim admisi pentru utilizare.
La final se furnizeaza si desenul ce reprezinta vasul in starea reala de livrare.